Direktlänk till inlägg 23 september 2018

Två år...

Av Avinorev - 23 september 2018 22:39

Av en slump letade bloggen sig in i mitt minne ikväll. Jag antar att det beror på den tillbakablick jag gjorde i alla bilder och konversationer som lagrats i min telefon. Alla år som passerat finns välbevarade där.

Något tvekande skrev jag in adressen till sidan, den som jag inte besökt på så lång tid. Jag vet inte vad mitt egentliga syfte var. För en stund tänkte jag att det var för att radera allt som skrivits, ta bort det förflutna och låta det försvinna in i glömskans värld.

Till min förvåning såg jag att antalet besökare ännu var hyfsat högt trots den totala frånvaro som varit ett faktum de senaste åren. Kanske pga sporadiskt googlande där mina ord matchat söket, kanske pga någon väntande individ som hoppats på ett ord eller information med specifikt syfte för sitt intresse.

Någonstans tänkte jag att jag ville bli anonym. Det kanske jag fortfarande vill. Inte vet jag. Jag vet inte ens varför jag skriver det här. Jag som inte skrivit på två år.

Fast det är lögn, förvisso. Skrivit har jag. Fast inte här. Och inte som jag gjorde. Inte med eftertänksamma tankar och utan egentlig mening.

Livet har sprungit fort. Jag är äldre. Ibland kanske t.o.m gammal?! Barnen är stora. Jag har en äkta make. Jag blev vuxen.

Men ändå känner jag så väl igen alla de ord jag skrivit och insåg att jag någonstans är precis samma som då. Fast alldeles olik ändå.

Förr berättade jag om att jag skrev. Delade med mig av det. Idag skriver jag men kommer inte dela det mer än här. Den som läser läser. Och det är bra så. Det är som med trädet i skogen, det som faller när ingen är där. Ni vet, ljudet som ifrågasätts om det verkligen hörs om ingen är där.

Man kan undra om jag ska skriva här någonsin igen. Kanske gör jag det. Kanske var det bara ett stilla infall innan det fick lov att dö för alltid.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Avinorev - 8 juni 2016 00:43


Vet ni vad? Det här blir nog det sista som skrivs i denna blogg och således det sista ni får läsa här. Under de år som passerat sedan jag började skriva, vilket i runda slängar är närmre 9 år, så har livet kommit att förändras många gånger om båd...

Av Avinorev - 5 maj 2016 00:48

Jag rensade och tömde mailkorg och dator idag på år av samlande. Och när jag systematiskt raderade gamla mail dök plötsligt ett jag glömt bort upp. Jag hade inte läst det på så många år och plötsligt fanns de sorgsna orden framför mig och jag fick et...

Av Avinorev - 24 januari 2016 23:31

Jag har kommit underfund med att jag aldrig kommer nå de där topphöjderna som man drömmer om med jämna mellanrum. Jag har kommit på varför också. Jag är inte kapabel till att gå över lik för att få det jag vill ha. Jag tror och tänker alldeles ...

Av Avinorev - 11 januari 2016 21:07

Året är 2016. Jag har en dotter. Jag har systrar. Jag har kvinnliga vänner. Men framförallt - jag har en dotter. Jag läser om övergrepp efter övergrepp. Om våldtäktsfall där förövarna går fria pga bristande bevisning. Om domar som säge...

Av Avinorev - 31 december 2015 09:58


Jag reflekterade över mitt år igår och konstaterade att jag tror jag äntligen blivit vuxen. Det här var året då jag började säga nej och istället valde det som jag ville göra. Jag slutade vara duktig hela tiden i syfte att glädja andra. Jag b...

Presentation

Livet i bild

 

                        

Fråga mig

16 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018
>>>

Sök i bloggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

Gästbok...or something...

Följ bloggen

Följ The crazy bipolar cat lady med Blogkeen
Följ The crazy bipolar cat lady med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se